Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Tre svinbra nattmasker

jonasohman  |  Publicerad 2018-12-06 16:25  |  Lästid: 2 minuter

Är du ute efter dagens lucka i Jonas Julkalender? Scrolla på, jag var bara tvungen att klämma in de här tre nattmaskerna för det börjar bli vinter nu och det är så att säga viktigt att “huden får sitt”. Så innan du bläddrar vidare till chansen att vinna en gratisparfym tycker jag att du ska ta del av de här kanonfina tipsen på nattmasker. Kan redan nu dela med mig av något som är synonymt för de här tre maskerna:

  • Ger massa fukt
  • Kladdar inte det minsta
  • Doftar milt och gott

Så vilka masker är det vi pratar om? Jo, de här tre! Du kommer att bli superfint återfuktad av alla tre, så vilken du väljer beror dels på vilket märke du gillar, hur mycket utrymme du har i plånboken och… ja nä men det är väl typ det. Enjoy!


Waso Sleeping Mask från Shiseido (495 kr). Min personliga favorit och därmed den jag lägger högst upp. Lätt, geléaktig konsistens som går in snabbt i huden och återfuktar utan att huden känns fet. Orkar inte ens gå in på ingredienser, den här masken är fem plus!

 


Recovery Sleeping Mask från Dr Brandt (595 kr). Inte helt olik Wasos mask vad gäller de återfuktande egenskaperna, men den här masken är aningen mer krämig i konsistensen och innehåller ett gäng skyddande antioxidanter samt ingredienser för att lugna rodnande hud.

 


Sound Sleep Cocoon Transformative Night Gel-Cream från Dermalogica (929 kr). Dyrgripen i samlingen och likt de andra två maskerna också lätt och skön i konsistensen. Doftar gott av lavendel (?) och innehåller aktiva ingredienser som ska ge huden lyster. Den “minst” återfuktande av de tre maskerna, vilket kanske gör den mest lämplig för en lite fetare hudtyp.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar