Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Vagel i ögat

jonasohman  |  Publicerad 2018-01-31 22:04  |  Lästid: < 1 minut

Nope. Rubriken var inte en omskrivning för något annat. Jag har fått en faktisk vagel i ögat. Igen. Jag är så sjukt utsatt, vaglarna har avlöst varandra senaste året och jag blir inte klok på varför jag får dem. Inte nog med att man ser riktigt, riktigt ful ut, det gör ju dessutom vansinnigt ont. Eller okej, inte vansinnigt ont, men kul är det då inte! Tydligen ska man värma ögonlocket med varmt vatten och massera det lite, vilket ska öppna upp den inflammerade talgkörteln och på så sätt påskynda läkningen. Har testat det tidigare och… nja.

Kolla på de här bilderna och betänk att jag är ordentligt fåfäng. Inte kul!!

 


Sorry för strem närbild, men… ja. 

 


Okej, det här är faktiskt ingen vagel, var bara tvungen att få visa hur jävlig jag såg ut. Det här är ett myggbett jag fick på Zanzibar ifjol. Hur sjukt?!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-31 22:06