Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Välkomna in i mitt badrum

jonasohman  |  Publicerad 2017-11-21 23:23  |  Lästid: 2 minuter

De senaste dagarna har jag spenderat betydligt mindre tid här inne än jag brukar göra. Det visar sig att det här med att försöka hålla koll på en (sjukt gullig) liten haj på fyra ben är en mer tidsödande syssla än jag hade kunnat ana. Ikväll fick jag mig ändå lite kvalitetstid i badrummet och tänkte därför att jag skulle bjuda på en liten visning i mitt badrumsskåp. Jag lovar, det här är den helt oredigerade versionen, minus doftljuset. Det tände jag för att skapa lite extra ambience. Längst ned i inlägget hittar ni en riktigt tjusig bild på de här fem godbitarna som jag vill lyfta fram lite extra:

Mask15 från Dermaceutic. Peela ansiktet minst en gång i veckan den här tiden på året. Den här gör jobbet och lite till.
Masque SOS Hydratante 48H från Nuxe. Lätt, men ordentligt återfuktande mask till ett överkomligt pris.
Lotion P50 från Biologique Recherce. Exfolierande ansiktsvatten som luktar lite fot, men gör underverk.
Freshly juiced Vitamin Drop från Klairs. Svinhärligt serum med C-vitamin i, som jämnar ut hudtonen.
Antioxidant Turmeric Booster från Verso. Skyddar huden från fria radikaler (det är en bra grej) och lugnar hud som lätt rodnar.


Fun fact: när vi flyttade in i vår lägenhet stod det en stor trälår på köksön, som bland annat innehöll två frottérockar med föreningens eget emblem broderat på bröstet. Då vet man att man har betalat överpris för sitt boende.


Här har ni det, moderskeppet. Den observante noterar säkert de två tandborstarna längst till höger i bild. Once you go eltandborste skäms du verkligen över att du betett dig som en vilde tidigare i livet. Byt nu om du inte redan har gjort det.


Det är en hobby, precis som frimärkssamlande! Och precis som med frimärken kan man inte ha för många serum! Eller parfymer!


En riktigt go stämningsbild. Scrolla tillbaka högst upp för kort presentation.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-11-22 08:08