Annons

Jonas Öhman
Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Annons
 

Välkommen in i värmen!

Jag sitter i en stuga ute i Bergslagsskogarna och väntar på att bastun (givetvis vedeldad) ska bli varm. Tänkte därför passa på att även kasta in er i värmen och välkomna er till… låt oss kalla det navet för manlig skönhet i Sverige! Det låter väl ödmjukt och fint? Skämt åsido, här ska jag försöka samla all den kunskap inom hudvård, parfym och grooming i största allmänhet som jag har dragit på mig under åren.

Annons

Och tro mig när jag säger att det har blivit en del för det här är verkligen DET. BÄSTA. JAG. VET. Det kommer bli mycket fokus på svinbra produkter, men jag kommer också ge er en hel del guider och instruktioner till hur man gör det här med grooming enkelt och roligt!

För den som vill följa med i min vardag och få en inblick i hur mitt liv ser ut, både i och utanför badrummet, föreslår jag att ni följer mig på Instagram. Där heter jag ohjonas. Men hörni, nu blir det ett dopp i sjön! Vi hörs!

 

Pre nakenbad

En del av hudens höstgarderob. F v: Armani Privés Oud Royal, Biologique Recherches IKONISKA ansiktsvatten Lotion P50, Peter Thomas Roths Retinol Fusion PM, Akademiklinikens Antioxidant Creme och slutligen Kiehls Midnight Recovery Concentrate. 

Det är något med hälsokällan i Bergslagen. 

Dela
Tweeta