Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Vårtan – en uppdatering

jonasohman  |  Publicerad 2018-09-04 10:44  |  Lästid: < 1 minut

Det börjar vara ett gäng veckor sedan jag frysbehandlade min vårta på fingret och nu tänkte jag att det är hög tid för en uppdatering. Så, hur har det gått? Ja nä, inte jättebra. Eller såhär, vårtan är såvitt jag kan se helt borta, men i dess ställe har jag nu en lätt infekterad och sårig krater som inte ser ut att läka ihop inom de närmaste veckorna. Men jag antar att det här är den fortsatta ”lida pin”-fasen och att jag blir fin… snart?

Jag ska också passa på att erkänna en sak. Utöver frysbehandlingen har jag också behandlat vårtan med traditionellt vårtmedel (sån där vätska man penslar på) inte mindre än två gånger. Kanske tre. Så det kan ju vara en bakomliggande orsak till den oroande djupa kratern. Målbilden är och var nämligen att göra vårtan extra död och av allt att döma verkar målet vara uppnått!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar