Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Vi har en vinnare!

jonasohman  |  Publicerad 2018-10-26 10:54  |  Lästid: 2 minuter

Fy fan vad glatt det har varit att få läsa era tävlingsbidrag och grooming lifehacks! Det har gjort mig sjukt pepp på att anordna fler sådana här giveaways i framtiden så se till att titta in hit då och då, speciellt från och med nu och fram till jul. Jag menar, tänk om det till exempel kommer att styras upp någon slags adventskalender med härliga grejer bakom luckorna? Vore ju dumt att missa!

Hur som, tillbaka till tävlingen. Det var faktiskt riktigt svårt att utse en vinnare, men det var ett bidrag som stack ut i mängden eftersom det var så matigt och informativt. Så, without further ado, stort grattis till Axel Tjäder, vinnare i Exuviance-tävlingen! Här kommer Axels kanonfina produkttips!

Mina bästa produktrekommendationer är inom min personliga favoritkategori: Budget & Bakis. Som student händer det relativt ofta att man 1) ej har råd med dyra hudvårdsprodukter 2) relativt ofta vaknar med ångest, huvudvärk och grå påsar under ögonen. Efter att ha halsat ett rör Resorb brukar jag köra följande produkter.

Indian Healing Clay – World’s most powerful facial

Indian Healing Clay är förmodligen en av de mest omdiskuterade och hypade budgetprodukterna i världen. Den består av ett lerpulver som man blandar med äppelcidervinäger som man sedan applicerar som en helt vanlig ansiktsmask.

När leran torkar får den huden att bokstavligt talat PULSERA och under 10 goa minuter känns det som om den suger ut all alkohol, ångest och en liten del av själen. Rekommenderar att köra ett ångbad innan man applicerar den så att den verkligen får tränga in i porerna.

Tyvärr är den relativt svårt att få tag på i Sverige och jag fick själv muta min bästa kompis mamma som är flygvärdinna att leta igenom alla drug stores i både Mexiko och USA innan hon till slut hittade den. Vad den kostade? Ca 10 USD och räcker enligt förpackningen till över 40 st masker!

Under Eye Gel – Recipe for men 

 

Ögonkräm är kanske en av de mest självklara produkterna för bakfulla dagar. Jag är generellt sett ganska kritisk till Recipe for men, men älskar den här lille jäveln och deras Under Eye Patches. Ögonkrämen innehåller bland annat svart te som reducerar påsighet och verkar antiinflammatoriskt och den fungerar verkligen. Kostar ca 149 kr, men är nästan alltid på rea någonstans. Köpte min för ca 60 kr och den håller i en evighet.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-10-30 09:21