Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Vill du bli testpilot?

jonasohman  |  Publicerad 2018-07-20 14:51  |  Lästid: < 1 minut

Jag håller på och rotar runt och inventerar lite i alla skåp där jag förvarar skönhets- och groomingprodukter. Det som slog mig mitt i stöket var att jag har rätt många skäggprodukter som står och samlar damm och som säkert skulle komma till mer nytta hemma hos någon annan. Så om du rakar dig med hyvel och är i behov av en rakkräm eller har helskägg och vill testa nåt schampo, balm eller olja till det – hör av dig! Om du vill får du jättegärna höra av dig sen och säga vad du tyckte om produkten, men det är inget tvång. Jag känner mig dessutom djävulskt bjussig nu (kan va morfinet) att jag till och med bjuder på frakten och det!

Intresserad? Mejla till: jonas.s.ohman@gmail.com

Härrå!

Bildresultat för shaving bleeding
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar