Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Vinterns billigaste ansiktsbehandling

jonasohman  |  Publicerad 2017-12-31 12:45  |  Lästid: 2 minuter

Från en vintervärld till en annan! Efter 96,8 vidriga mil på ännu vidrigare vintervägar från Kalix ner till Sälen har vi nu landat i Stöten och har ägnat de senaste dagarna åt det man gör här; skidåkning. Jag är en synnerligen medioker skidåkare, men kompenserar  med en stor portion entusiasm och pepp. Har både hunnit med åkning här i Stöten och i Trysil, där min bästa kompis har lägenhet. Ja, ni hör ju. Lyxigt nåt så inåt!

Efter en lång dag ute i backen ska det badas bastu. Vilket ju är en alldeles underbar tanke. Just det. Tanke. För när det väl är dags är det ju helt ärligt ganska plågsamt. Men ändå gör jag det, dag ut och dag ut in, dels för jag tänker att det har någon slags välgörande effekt på kroppen, men mest för att det hör till. En riktigt fin bonus med att bada bastu är dock att värmen och fukten ger en jordens bästa tillfälle till porrengöring. Så efter gårdagens bastupass drog jag på ett lager Mask 15 från Dermaceutic, bet tag i en gummiring och djupandades i fyra minuter medan den verkade. Skämt åsido, behövde ingen gummiring, men jävlar så den river! Sen på med fukt från topp till tå och så lite öl på det. DONE.

Kan varmt rekommendera bastu + mask (eller masker), billigare ansiktsbehandling får man leta efter. Sen behöver man ju inte åka till Sälen för att få till det, bastun på gymmet funkar ju minst lika bra. Gud, kan jag bli mer övertydlig…

 


På toppen av ett berg (skuta?) i Trysil. Sjukt nöjd med mina goggles och hjälm från Poc

 


Det här var verkligen nåt! Heja Norge!

 


Blev inga magmuskler 2017 heller. Men hyn kämpar vi på med!! 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar