Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Weekend i London – det här tar jag med mig i necessären

jonasohman  |  Publicerad 2018-04-06 08:53  |  Lästid: 2 minuter

Jag fyller år idag (hurra!) och ska åka iväg och hälsa på två goda vänner i London över helgen för att fira att jag överlevde ett år till. Så jävla glatt! Eftersom jag bara ska vara borta fredag – söndag har jag valt att packa med mig cirka ingenting. Men då jag trots allt är GROOMINGEXPERT tänkte jag att ni säkert är helt ofattbart intresserade av att veta vad jag packar med mig i necessären när jag åker iväg på en sån här grej. En närmare presentation och en kort förklaring  till varför just de här godingarna fick åka med hittar ni under bilden!

Deo Pure roll on anti-perspirant från Biotherm: för att i mitt liv finns det faktiskt ingen annan deo. Fräschhetens mamma!

Parfym från Sniph (i det här fallet en goding från SG 79 Sthlm): man får plats med så sjukt lite i en sån där enliterspåse på flygplatsen och därför är Sniph-flaskorna KA-NON att ha med!

Green Tea & Enzyme Powder Wash från By Wishtrend: kan användas både som peeling och som ansiktsvätt OCH behöver inte tryckas ner i ovan nämnd enliterspåse pga är ett pulver. WIN!

Antioxidant Turmeric Booster från Verso: serum som bekämpar fria radikaler och ger fukt, vilket känns enormt välbehövligt en sån här helg.

Cleareyes: på tal om välbehövligt en sån här helg…

Express The Truth Moisturising Crème från Ole Henriksen: dag- och nattkräm som återfuktar mig perfekt, doftar perfekt och… ja men är perfekt!

Maximal Sense SPF 50 från Akademikliniken: för att jag äntligen har fått in rutin på att ha på mig solskydd varje dag. Jag ska inte ljuga, det är asstörigt att behöva ha det. Men med den här är det ganska enkelt, för den är underbar. Lätt konsistens, gör en inte vit och lägger sig inte som en hinna på huden!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar