Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Yasuragi 2.0

jonasohman  |  Publicerad 2018-06-04 09:00  |  Lästid: 3 minuter

Jag och min hubbie blev inbjudna till Yasuragi tidigare i veckan och det var första gången för oss båda. Hade inga egentliga förväntningar, men såg fram emot det för man har ju ändå hört gott om det. Och jävlar vad fint det var! Tydligen är det dessutom helt nyrenoverat så vi fick verkligen se det från sin bästa och fräschaste sida.

Vi var inbokade på nåt som hette typ Kvällspaketet och då ingår mad och middag, men vi var också inbokade på var sin behandling. Jag ska inte tjata för länge om badet, ni får kolla på bilderna istället, för jag vill prata om min behandlingen istället. Zeitaku. Ja, så heter den. En topp-till-tå-behandling som börjar med en HELT LJUVLIG saltskrubb (jag fick en som doftade grönt te och jasmin), följt av helkroppsmassage och en avslutande ansiktsbehandling. Ljuger ej, jag blev tårögd en gång, rös över hela kroppen vid ett par tillfällen och… ja sen somnade jag till också. Helt satans underbart!

Till saken hör att ansiktsbehandlingen utfördes med en helt ny serie hudvårdsprodukter som heter Hada. Framtaget och tillverkat i Sverige, med en slags japansk… twist? Hada säljs för närvarande exklusivt på Yasuragi och innehåller bland annat rengöring, serum, fuktkrämer och ansiktsoljor för fet hud, torr hud och känslig hud. Hela serien är doftsatt på samma sätt för att bibehålla en balanserad känsla genom hela rutinen och fokuserar mer på att vara vårdande och återfuktande (tänk spakänsla) än aktiv och behandlande. Ni kan läsa mer om Hada här.

 


NÖJD. 

 


Tvagningsstation. Många gubbar väljer att sitta nakna här och det kanske är nåt ”genuint japanskt”, men vafan vi är trots allt i Nacka så jag behåller badshortsen på.


Det nyrenoverade badet är sjukt fint. Stramt, nordiskt och… stramt.

 


För er som inte kan japanska betyder Mizoburo kallkälla.

 


Här är den. Kallkällan. Föredömlig storlek med, för många källkällor där ute är bara stora nog för en person. Här får du lätt plats med en hel startelva.

 


Produkter från nya hudvårdsmärket Hada. På tal om nordiskt och stramt.

 


Jag efter behandlingen. Ursäkta men kolla lystern i min hud här!! 

 


Sånt här gillar jag!! Man trycker på den stora cirkeln och då kommer kräm upp ur den lilla cirkeln. Smart och hygienskt!

 


SNYGGT.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar