Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman

Jonas Öhman skriver om grooming för Café. Följ honom för senaste nytt och tips om hudvård, hår, skägg och dofter.

Zalando goes beauty!

jonasohman  |  Publicerad 2019-03-16 09:00  |  Lästid: < 1 minut

Vet inte hur det är med er, men jag handlar i princip ALLT på nätet numera, men det innebär också att jag i allt högre utsträckning har börjat störa mig på allt spring till olika postombud för att hämta ut paket. Aldrig nöjd!! Jag har därför tänkt mer än en gång att det hade varit nice om det hade funnits en one stop shop för alla livets nödvändigheter här i Sverige, typ som Amazon är utomlands. Det gläder mig därför att Zalando, en av jättarna inom näthandel, nu expanderar och börjar erbjuda produkter inom hudvård, hårvård och grooming.

Och den här lanseringen är inte direkt blygsam heller, det finns över 6000 produkter från fler än 150 märken att botanisera runt bland. Det är inte kattskit heller, många av mina favoritmärken finns representerade i sortimentet, såsom Aromatica, Codage, Dr Dennis Gross, Lumene, L:a Bruket, Peter Thomas Roth och många, många fler.

Så nu kan du klicka hem krispiga t-shirtar och din nya vårjacka samtidigt som du fyller på förrådet av deodorant och ansiktstvätt. Kul och praktiskt!

Ps. Om du ska köpa hudvård hos Zalando, gör dig själv en tjänst och kika under kategorin “Kvinna”, för där finns ett betydligt större sortiment! Förstår inte varför den här branschen envisas så djävulskt med att skriva oss konsumenter på näsan med vad vi ska köpa och vad som passar oss. HUD SOM HUD!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar